Διαγωνισμός Blue Star Ferries

Ενημέρωση για παράταση του διαγωνισμού: https://animasyros.gr/el/archives/94776

Η BLUE STAR FERRIES, στο πλαίσιο του εορτασμού των 20 χρόνων λειτουργίας της, πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros έναν διεθνή διαγωνισμό animation για το νέο τηλεοπτικό σποτ της μασκώτ της εταιρείας, BLUESTARINO. Θέλοντας να ανταποδώσει την αγάπη και τον θαυμασμό των μικρών επιβατών τόσο για τα πλοία της Εταιρείας όσο και για τον παιδικό ήρωα BLUESTARINO, το φεστιβάλ μας και η BLUE STAR FERRIES καλούν μέσω του συγκεκριμένου διαγωνισμού ταλαντούχους δημιουργούς animation εντός και εκτός Ελλάδας να συμμετάσχουν με τις δημιουργικές τους προτάσεις.

Ο διαγωνισμός για το νέο τηλεοπτικό σποτ της μασκότ της εταιρείας BLUESTARINO θα τρέχει από την ιστοσελίδα του φεστιβάλ από τις 15 Απριλίου 2021 και θα διαρκέσει έως τις 31 Ιουλίου 2021. Σας καλούμε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό, να γίνεται μέρος του φεστιβάλ Animasyros και να κερδίσετε σημαντικά δώρα με τη ταινία σας. Οι τρεις νικήτριες προωθητικές ταινίες θα επιλεγούν με αξιοκρατικά κριτήρια και με βάση τον οδηγό που ακολουθεί από μία  επταμελή κριτική επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από εκπροσώπους των χώρων του animation, της διαφήμισης και της BLUE STAR FERRIES.

Οι τρεις πρώτοι νικητές θα βραβευτούν με τα εξής έπαθλα:

1ος Χρηματικό βραβείο 2.500€ και δύο διπλά εισιτήρια (σε Διακεκριμένη ή Οικονομική Θέση για Κυκλάδες και σε δίκλινη καμπίνα για Δωδεκάνησα ή Νησιά Βορείου Αιγαίου αναλόγως διαθεσιμότητας)

2ος 10 διπλά εισιτήρια για τους προορισμούς της Blue Star Ferries (σε Διακεκριμένη ή Οικονομική Θέση για Κυκλάδες και δίκλινη καμπίνα για Δωδεκάνησα και νησιά Βορείου Αιγαίου αναλόγως διαθεσιμότητας)

3ος 5 διπλά εισιτήρια για τους προορισμούς της Blue Star Ferries (σε Διακεκριμένη ή Οικονομική Θέση για Κυκλάδες και δίκλινη καμπίνα για Δωδεκάνησα και νησιά Βορείου Αιγαίου αναλόγως διαθεσιμότητας)

Για την συμμετοχή σας στο διαγωνισμό ακολουθούν αναλυτικές οδηγίες και προδιαγραφές.

Οι προδιαγραφές της ταινίας είναι οι ακόλουθες:

  • Η ταινία θα πρέπει να έχει μέγιστη διάρκεια 40’’.
  • Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη για μεταφόρτωση online (βλ. παρακάτω) και πρέπει να αποσταλεί συμπληρωμένη στο [email protected]. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο [email protected] Η ταινία απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους με πρωταρχική στόχευση τα παιδιά, ηλικίας 5 ετών κι άνω .Απαραίτητη η χρήση του στοιχείου των πλοίων του στόλου των Blue Star Ferries στην ταινία και των πλάνων από αυτά που περιέχονται στον οδηγό, που αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους κατόπιν αιτήματος στο [email protected]
  • Η ταινία θα βασίζεται και θα έχει ως ήρωα τον χαρακτήρα του Bluestarino, όπως ακριβώς χρησιμοποιείται και χωρίς παραλλαγές. Ειδικότερο brief περιέχεται στον οδηγό που αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους κατόπιν αιτήματος στο [email protected]
  • Οι τρεις πρώτοι νικητές θα πρέπει να κάνουν και ένα shortcut version 15’’ – 20’’.
  • Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες, πριν την πραγματοποίηση της αίτησής τους, να έχουν διαβάσει αναλυτικά τους όρους συμμετοχής (βλ. παρακάτω)

Κατεβάστε:

SHARE!

Share on facebook
Share on twitter