Χρήσιμες Πληροφορίες

Χρήσιμες Πληροφορίες για την Phygital Έκδοση του Animasyros 2021

Στη Σύρο

Είσοδος Δωρεάν

Η ηλεκτρονική κράτηση θέσης, μέσω της ιστοσελίδας Εventbrite είναι απαραίτητη για τις προβολές στο Θέατρο Απόλλων. Η δυνατότητα κράτησης ανοίγει στις 17 Σεπτεμβρίου 2021.

Tο πωλητήριο του Φεστιβάλ βρίσκεται στο Θέατρο Απόλλων.

Στην Αυλή του Θεάτρου Απόλλων λειτουργεί το καφέ του Φεστιβάλ μόνο για καθήμενους, καθημερινά 16:00-23:00.

Μεταξύ των προγραμμάτων των προβολών υπάρχει διάλειμμα διάρκειας 30 λεπτών.

Σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ εξασφαλίζεται η προσβασιμότητα σε ΑμεΑ.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις για την είσοδο στους κλειστούς χώρους διεξαγωγής προβολών και των λοιπών δράσεων του Animasyros 2021, οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή [β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν ή γ] αρνητικό αποτέλεσμα rapid test που έχει διενεργηθεί εντός 48 ωρών πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Οι ανωτέρω υποχρεώσεις καταλαμβάνουν και άτομα άνω των 12 ετών. Οι ανήλικοι από 5-11 ετών μπορούν να εισέρχονται με δήλωση self-test. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Για την είσοδο στους υπαίθριους χώρους προβολών δεν απαιτείται η επίδειξη των ανωτέρω εγγράφων. Σε όλους τους χώρους είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

H Ψηφιακή Έκδοση

Οι διαδικτυακές προβολές πραγματοποιούνται μέσω πλατφόρμας στο www.animasyros.gr/screenings δωρεάν και χωρίς εγγραφή. Το πρόγραμμα των διαδικτυακών προβολών είναι διαθέσιμο στο www.animasyros.gr

Οι παρουσιάσεις της Αγοράς μεταδίδονται και διαδικτυακά στο κανάλι του Animasyros στο You Tube.

SHARE!

Share on facebook
Share on twitter