Γίνε Εθελοντής

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros 13 πραγματοποιείται στις 23-27 Σεπτεμβρίου 2020 στη Σύρο και σε προσκαλεί να γίνεις εθελοντής και μέλος μιας δυναμικής και δραστήριας ομάδας.

Με τη συμμετοχή σου, θα έχεις την ευκαιρία να συνεργαστείς με τους συντελεστές της διοργάνωσης, ενεργοποιώντας τα ενδιαφέροντά σου και ανακαλύπτοντας τις δυνατότητές σου. Αναζητούμε ανθρώπους με χαρούμενη διάθεση και όρεξη να βοηθήσουν στη διεξαγωγή του φετινού φεστιβάλ για την προετοιμασία των εγκαταστάσεων, την ταξιθεσία, τη φιλοξενία των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών σε συνεργασία με την ομάδα παραγωγής του Φεστιβάλ.

Οι εθελοντές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ταινίες κινουμένων σχεδίων από όλο τον κόσμο, να γνωρίσουν τους δημιουργούς, να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και τις παράλληλες εκδηλώσεις, καθώς και να ζήσουν από κοντά την εμπειρία μιας τέτοιας διοργάνωσης. Σε όλους τους εθελοντές θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής και μοναδικά αναμνηστικά. Γιατί, το Animasyros είμαστε όλοι εμείς!

Για δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:

volunteer@animasyros.gr

Παρακαλούμε:

1. Το θέμα του μηνύματος να είναι: Volunteers Αnimasyros 13.

2. Στο σώμα του μηνύματος πρέπει να υπάρχουν τα εξής στοιχεία: ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΗΛΙΚΙΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΣΠΟΥΔΕΣ, ΓΛΩΣΣΕΣ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ.

3. Να επισυνάπτεται φωτογραφία.

4. Όσοι αποστέλλουν e-mail θα πρέπει να έχουν διαθεσιμότητα και να είναι στη Σύρο τουλάχιστον την περίοδο 23-27/09/2020

Προθεσμία υποβολής: 6 Σεπτεμβρίου 2020

SHARE!

Share on facebook
Share on twitter