Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα

Το Καλλιτεχνικό Πρόγραμμα του Animasyros περιλαμβάνει έξι διαγωνιστικά τμήματα, ενώ απονέμονται αντίστοιχα βραβεία. Τα τμήματα αυτά είναι τα εξής: το Διεθνές Διαγωνιστικό τμήμα, το Διαγωνιστικό τμήμα τηλεοπτικών και κατά παραγγελία ταινιών, το Φοιτητικό διαγωνιστικό τμήμα, το διαγωνιστικό τμήμα ταινιών μεγάλου μήκους/Βραβείο Κοινού και το διαγωνιστικό τμήμα Ευρωπαϊκών Αξιών, με βραβείο που απονέμεται από την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Παράλληλα, με τα διαγωνιστικά τμήματα το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Animasyros πλαισιώνεται με τέσσερα πληροφοριακά προγράμματα, το Διεθνές Πανόραμα, το Ελληνικό Πανόραμα, το AnimaPride και το τμήμα K.ID.S που περιλαμβάνει ταινίες για το κατεξοχήν κοινό των κινουμένων σχεδίων.

Η ετήσια θεματική του Animasyros και τα εθνικά αφιερώματα ολοκληρώνουν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της διοργάνωσης. Φέτος, το Animasyros υποδέχεται τις σκηνές ανιμέισον της Τσεχίας και του Μεξικού και η ετήσια θεματική με τίτλο Animation Is Great! είναι αφιερωμένη στη Μεγάλη Βρετανία.

Για πληροφορίες και ερωτήματα σχετικά με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Animasyros επικοινωνήστε με το programme@animasyros.gr.

SHARE!

Share on facebook
Share on twitter