Σχετικά με την Αγορά

Το τμήμα της Αγοράς του Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2015, απευθύνεται σε σκηνοθέτες, παραγωγούς, διανομείς & εν γένει επαγγελματίες στον τομέα δημιουργίας ταινιών ανιμέισον, κινηματογράφου και νέων τεχνολογιών και αποτελεί τον κατεξοχήν πυρήνα δημιουργικής επαγγελματικής δικτύωσης και δημιουργίας συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών κινουμένων σχεδίων από όλο τον κόσμο.

Η Αγορά περιλαμβάνει παρουσιάσεις υπό εξέλιξη παραγωγών ταινιών εμψύχωσης (pitching) σε παραγωγούς, διανομείς και άλλους εκπροσώπους της κινηματογραφικής αγοράς και εντατικά εργαστήρια pitching. Επιπλέον, πραγματοποιούνται ομιλίες και συζητήσεις πάνω σε σύγχρονα θέματα που απασχολούν την Αγορά του ανιμέισον, το ευρύτερο πεδίο της πολιτιστικής επιχειρηματικότητας και του οπτικοακουστικού πολιτισμού καθώς και masterclasses καταξιωμένων δημιουργών και επαγγελματιών του οικείου τομέα. Στο πλαίσιο της Αγοράς πραγματοποιείται και η δράση «Meet the Directors», μια ευρύτατη συνάντηση δικτύωσης μεταξύ επαγγελματιών, καλλιτεχνών, παραγωγών και θεσμικών παραγόντων, που στοχεύει να καλλιεργήσει το έδαφος για συνεργασίες, ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας.

Οι δράσεις της Αγοράς είναι προσβάσιμες στους επαγγελματίες που έχουν την ανάλογη διαπίστευσηΓια πληροφορίες σχετικά με την Αγορά επικοινωνήστε με το [email protected]

Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της Αγοράς εδώ:

SHARE!

Share on facebook
Share on twitter